Hissa & Dissa

Hissa:
*Att det snart är dags för Reynir-kurs på Fors Gård
*Att Svalur gick som en dröm idag på ridpasset
 
Dissa:
*Jobbiga & respektlösa turister
 

Ridpass på volten

Idag blev det ett ridpass på volten med Svalur då han gick kanonbra!!
Han töltade på som bara den och tog galoppfattningarna jättefint.
Det är nog bland annat tack vare dressyr-Tina som han tar fattningarna så fint. Hennes galoppfattningsövning var guldvärd om ni frågar mig och fortfarande är det.
Passade på att dessutom rida utan stigbyglar i tölt och trav för att testa balansen lite och jag måste säga att jag har fått bättre balans nu när jag rider oftare på min egen häst än när jag red en gång i veckan på Ågesta Ridskola.
Avslutade sedan passet med lite trav som blev riktigt, riktigt bra och han smed inte med bakhovarna vilket han annars brukar göra när han är i obalans, men inte den här gången.
Sedan lät jag honom trava på lös tygel så han fick sträcka fram halsen och sänka sig lite.

Imorgon är det vila för Svalur och imorgon är det dessutom dags för "Let's Dance" igen. Tyvärr har min tippade favorit Nanne Grönvall blivit sjuk i influensa liksom programledaren.
Stackarna.
Jag hoppas att det blir en person som är värd att vinna glasskon i år och att ingen fuskar sig genom tävlingen genom att redan kunna dansa.
Jag tycker ändå att det är roligare om en person som knappt tagit ett danssteg i sitt liv ändå kan prestera bra och komma till finalen.
 

Hissa & Dissa

Hissa:
*Det fina vädret idag
*Att våren inte är helt långt borta
*Vänner som kan hjälpa en att klippa klorna på hunden
 
Dissa:
*Hjärnblödningar
*Att det ska ta tid för pappa att bli frisk
 

RSS 2.0