Dagens ros

Dagens ros går till min hovslagare Micke Billow som är enligt mig världens bästa hovslagare och kan inte tänka mig att ha någon annan än dig.
Micke och hans fantastiskt fina häst Herjólfur a.k.a. "Hebbe."
 
 

Viktigt med bra tränare

Jag som har ridit i 20år varav elva år på egen islandshäst vet hur viktigt det är att träna om man vill utvecklas både med och utan tränare.
Jag skulle inte klara mig utan mina fantastiska tränare som jag försöker rida för så ofta jag kan även om det kan bli ganska dyrt i längden.
De hjälper mig att utvecklas och ger mig tips och råd på hur jag ska kunna bli bättre i min ridning och andra detaljer som också kan vara ganska viktiga.
Det är också viktigt med bra tränare som man kan komma överens med, att kemin stämmer och att man lär sig något på de kurser/lektioner man går på.
Själv lär jag mig väldigt mycket även om det kan vara svårt ibland att ta in allt på en gång och man ska också veta att Rom byggdes inte på en dag.
Om tränaren säger att det kan ta tid att lära sig en ny grej så låt det ta tid.
Det gör nämligen jag även om jag ibland vill att det ska gå fort.
Utan de fantastiska tränarna Linneas och Reynirs positiva utstrålning och instruktioner skulle jag kanska inte vara en så bra ryttare som jag faktiskt är och kan vara.

Det är viktigt med att ta lektioner ibland så att man inte bara harvar runt i gamla spår och jag tror nog att både du som ryttare och din häst kommer må bra av det.
Bild från kursen igår

Första advent idag

Jaha, första advent idag och inte långt kvar till julafton.
Jag sitter hemma och softar medan mamma rider kurs för Linnea B innan vi ska åka med vårat kompisgäng där min medryttare ingår till Friends arena och kolla in Sweden international horse show.
Hoppas avslutningen blir bättre än de andra showerna som varit tyvärr en ren besvikelse för min del.
 

RSS 2.0