Tävlingsbilderna

 
Såhär glad blir man efter att man fått veta att man får rida A-final.
 
 
 
 

Plötsligt händer det

Ja, ni ser ju rubriken på detta inlägg.
Plötsligt händer det som man inte trodde skulle hända.
Åkte till tävlingen för att rida och jag red tillsammans med en kompis från Tegelvreten som nästan höll på att missa veterinärbesiktningen (som man absolut INTE får missa om man ska rida final vilket vi gjorde en gång.)
Red i höger varv i V5 B-final och kände att Svalur inte gick sådär jättebra i tölten, men fick en riktigt fin skritt, trav och galopp.
Kompisen från Tegelvreten kom på 7:e plats medan jag och Svalur kom till vår stora förvåning på 6:e plats vilket gjorde att vi också vann B-finalen!!!
När speakern sedan frågade mig om jag ville rida A-finalen nickade jag genast utan att tveka och tog täten i ärevarvet.
 
När vi sedan red A-finalen gick det bra i tölten, men i traven fick vi lite låga poäng för att domarna tyckte han såg lite ojämn ut i traven vilket jag också kände så då förstod jag lite varför de gav mig så lågt.
Men skritten fungerade där vi fick för oss bra poäng och även galoppen.
Vi slutade på en 4:e plats vilket innebar att vi fick en röd rosett samt en flaska hästschampo och strumpor.
Vi skippade ärevarvet eftersom mamma skulle rida direkt efter i T5 och då var han så gott som uppvärmd.
Tillsammans gjorde de en bra insats vilket gjorde att de fick 4,2 i totalpoäng vilket var en förbättring och vann hela grenen!!!
Mamma var glad och förvånad eftersom hon aldrig har vunnit T5 på en officiell tävling med Svalur tidigare och de fick ett snyggt segertäcke från Top Reiter som han fick ha på sig när de sprang ärevarvet.
 
Dessutom fick Svalur bekanta sig med en ny stallkompis när vi kom hem nämligen en fux med bläs som heter Rauður och som han var intresserad av en liten stund, men sedan ville han hellre gå och beta gräs (Svalur alltså.)
 
Imorgon blir det en sväng runt "Höbalsslingan" med Svalur så han får gå i skogen och klättra lite.
Är jättenöjd med dagen och både Dís och MÖRS ska få en stor eloge för deras arbete att göra detta gemensamma KM till en bra tävling.
 

Snart dags för final

Jaha, snart dags att åka tillbaka till Ensta och rida B-final i V5 tillsammans med Svalur samt titta lite på andra man känner.
Mamma ska rida sista A-finalen i klassen T5.
Är nervös, men mest taggad.
Hoppas på att det ska gå bra.
 

RSS 2.0